Fuqia punëtore virtuale e krijuar nga punonjësit e pavarur

Përparimi teknologjik ka bërë të mundur që individët krijues të transformojnë hobin në një me orar të plotë. Të ashtuquajturit, punonjës të pavarur (ang.Freelancers) kanë krijuar një koncept të ri të ekonomisë dhe po transformojnë të ardhmen e punës tradicionale. … Vazhdoni leximin Fuqia punëtore virtuale e krijuar nga punonjësit e pavarur

Ekonomia sipas kërkesës po krijon revolucion në sjelljen e konsumatorëve

Përparimi teknologjik ka hapur rrugën për krijimin e shumë industrive të ndryshme duke përfshirë industrinë e ashtuquajtur të kërkesës. Ekonomia sipas kërkesës përkufizohet si veprimtaria ekonomike e krijuar nga kompanitë e teknologjisë që përmbushin kërkesat e konsumatorëve nëpërmjet furnizimit të … Vazhdoni leximin Ekonomia sipas kërkesës po krijon revolucion në sjelljen e konsumatorëve

E ardhmja e “ekonomisë së përbashkët” si sistem i ri socio-ekonomik

Viteve të fundit, posedimi i gjërave materiale në formë asetesh ishte tregues i klasës së mesme. Ata që kishin para më shumë mund të posedonin më shumë, duke rritur kështu në proces kapitalin e tyre. Mirëpo, me zvogëlimin e kostos … Vazhdoni leximin E ardhmja e “ekonomisë së përbashkët” si sistem i ri socio-ekonomik