Ljuba Youngbloom nga kompania 100 milionë dollarëshe “Automatic Labs”, sjell përvojën e tij në Kosovë

Përgjatë bisedave të ndryshme me ndërmarrës vendorë, kemi arritur të shohim në detaje praktikat e tyre të mira, proceset e punës por edhe personalitetin e tyre inovativ dhe kreativ. Por, strukturimi i formulës së suksesit së ndërmarrësve të ardhshëm në … Vazhdoni leximin Ljuba Youngbloom nga kompania 100 milionë dollarëshe “Automatic Labs”, sjell përvojën e tij në Kosovë

RrotullTalks | Rreth e rrotull me Leonard Nikaçin & Artor Berishën nga TRANSFORMOHU

Përvojat e ndërmarrësve të paraqitura në ciklin e intervistave rrotulltalks çdo ditë e më shumë po i japin jetë dhe po strukturojnë ekosistemin e ndërmarrësisë pikërisht për shkak të veçantisë së tyre dhe llojllojshmërisë së profileve ndërmarrëse. Përkundër një gjithëpërfshirje … Vazhdoni leximin RrotullTalks | Rreth e rrotull me Leonard Nikaçin & Artor Berishën nga TRANSFORMOHU

RrotullTalks | Rreth e rrotull me Hana Qerimin nga Shkolla Digjitale

Programimi sot është “pop-kulturë”. Faktualizimi i mitit të dekadave të kaluara që kompjuteri do të jetë pikë referente e përditshmërisë tonë tani më është i pranishëm, i prekshëm dhe i pazëvendësueshëm. E mira e teknologjisë është që ajo vazhdimisht ndryshon, … Vazhdoni leximin RrotullTalks | Rreth e rrotull me Hana Qerimin nga Shkolla Digjitale